marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken
Startseite > Actueel > Productnieuws

Nieuw: Marstall Bergwiesen-Mash

Misschien ben je het al ergens tegengekomen: de nieuwe Marstall Bergwiesen-Mash - een compleet graan- en melassevrije slobber, ideaal voor paarden met graanvrij gevoerd moeten worden door stofwisselingsproblemen.

Marstall Bergwiesen-Mash

Lees meer...

 

Innovatieprijs voor Marstall Amino-Sportmuesli

Sensatie op de Equitana: Tijdens dit tweejaarlijkse paardensportspektakel, dat in maart in het Duitse Essen plaatsvond, mocht Marstall de Equitana Innovatieprijs in ontvangst nemen voor het sportvoeder Marstall Amino-Sportmuesli. Hier zijn we natuurlijk bijzonder trots op! Een interview hierover (duitstalig) kun je hier terugzien.
Marstall Amino Sport-Muesli
Marstall Amino-Sportmuesli is een sportvoeder dat op wetenschappelijke basis samengesteld. Het voer bevat de optimale hoeveelheden en verhoudingen essentiële aminozuren die nodig zijn voor spieropbouw en snel herstel. Wil je meer weten over dit prijswinnende, innovatieve voeder? Klik dan hier!

 

Graanvrij voeren nu mogelijk met Marstall!

Met trots maken wij bekend dat zowel de Marstall Faser Light als ook de Marstall Vito vernieuwd zijn in hun receptuur. Het voer is aangepast op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeksresultaten.

Marstall Faser-Light

Lees meer...

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download