marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken

Ervaringen met marstall Huf-Regulator

Eind september kregen wij een vriendelijke brief van mevrouw Bittmann. Behalve een cd met foto's waarop duidelijk de werking van Huf-Regulator te zien was, schreef zij ons het volgende:

Geachte dames en heren,

Allereerst: ik schrijf deze brief om u te bedanken.
Vertwijfeld wat ik aan moest met de toestand van de ruinen die ik pas had gekocht, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing... Ik zocht een product dat betaalbaar is en ook daadwerkelijk resultaat geeft en het belangrijkste: mijn ruin moest het lekker vinden... Toen heb ik een kleine emmer  Marstall Huf-Regulator gekocht.

Verena Bittmann und ihr Wallach Krümel

De voorgeschiedenis: Ik heb ik maart 2011 een donkerbruine ruin gekocht, 8 jaar oud, stokmaat 1.80 m en 690 kg zwaar. Zijn hoeven zagen er verschrikkelijk uit... hij verloor zijn ijzers... kleine stukjes hoefwand brokkelde af... De hoefsmid wist niet wat hij er mee aan moest. Hij zei dat hij de volgende keer de hoefwand met kunsthoorn opvullen moest... ondenkbaar en onverantwoordelijk om het paard zonder ijzers te laten lopen.

altalt

Ik ben toen als volgt Huf-Regulator gaan voeren:

juni 2011 - november 2011: 200 g/dag verdeeld over 2 giften
sinds november 2011:           100 g/dag verdeeld over 2 giften

De rest van het rantsoen bestaat uit zeer goede kwaliteit hooi, havervrije muesli, marstall Force, lijnzaadolie en voerwortelen/appels/bananen.

Om de hoeven extra te verzorgen: 1x per week hoefvet met laurierolie.

Werking:

Na ca. 2 maanden waren de eerste resultaten zichtbaar: de hoeven waren niet meer zo droog en broos... de hoefzool steeds mooi droog.  Geen rotstraal. De conditie van de hoef verbeterde snel, zodat mijn ruin sinds eind oktober 2011 achter niet meer beslagen wordt! Ondertussen is de conditie van de hoef zoals je je een gezonde paardenhoef  voorsteld.

 alt

Krümel wordt gebruikt als sport- en recreatiepaard. Een harde ondergrond kan zijn hoeven nu niet meer deren... Heel veel dank en mijn complimenten voor dit super product. Met hartelijke groeten,

Verena Bittmann en Krümel

 

Wij danken mevrouw Bittmann voor deze leuke reactie! Daar doen wij het voor!

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download