marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken

Caraween afgevallen met Faser light

In juli 2011 heeft mijn merrie een langdurige peesblessure opgelopen. Als gevolg hiervan kon ik haar 7 maanden niet rijden. In die tijd is Caraween aangekomen tot een gewicht van 670 kg. Daar maakte ik mij wel zorgen over.

Tot dat moment werd de merrie met hooi en mengsel van haver, gerst en olie gevoerd. Veel te energierijk voor haar, aangezien ze eigenlijk een paard is dat niet veel krachtvoer nodig heeft.

Het voerschema is zo aangepast, dat ze van de staleigenaar alleen nog maar hooi krijgt en ik zelf het krachtvoer geef.

Met een dagelijkse gift van 1,2 kg Faser Light (verdeeld over 3 porties) en een gewoon hooirantsoen, is het mij gelukt om het gewicht van mijn paard in 12 maanden tijd terug te brengen naar 578 kg (gecontroleerd op een paardenweegschaal). Een gewichtsverlies van bijna 100 kg!!!! Nu heeft mijn merrie in oktober 2012, weer bijna haar normale gewicht bereikt. In deze tijd, waarin ik haar slechts in stap heb durven laten werken, viel zij in het begin natuurlijk maar traag af. Toen ze na 7 maanden op rust weer langzaam in training kwam, ging het sneller.

Faser Light was een uitkomst voor mij, in de tijd dat ze geblesseerd was! Ze at het voer goed en doordat het zo volumineus is, zag het er in de voerbak ook niet uit of ze bijne niets kreeg. Ik wil nooit meer een ander voer voor paarden op rust als Faser Light! Super dat jullie dit geweldige voer ontwikkeld hebben, waarvan zeker weten nog vele paardeneigenaren profijt zullen hebben!

Veel groeten uit Kaarst (D)

Kathrin K.

altalt

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download