marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken

Marstall nieuws

De voeding van fokmerries: “Zorg voor een goede balans tussen vitamines en mineralen”

Een drachtige en lacterende merrie verdient onze aandacht. Naast goede zorg is de voeding die je paard krijgt erg belangrijk. We weten al heel lang dat fokmerries specifieke behoefte hebben aan vitamines en mineralen. Met name calcium, fosfor, koper, zink, selenium, vitamine A, D en E zijn belangrijk voor de merrie en het veulen. Wat veel mensen niet weten, is dat het niet gaat om de hoeveelheid vitamines en mineralen, maar om juiste hoeveelheid, in de juiste verhouding tot elkaar.

alt

Lees meer...

 

Gezond graanvrij voeren

Iedereen wil gezonde voeding voor zijn of haar paard. Steeds vaker wordt graanvrije voeding aanbevolen. Maar wanneer is graanvrije voeding zinvol? Op welke gevaren moet je letten? Hoe kun je paarden met stofwisselingsproblemen gezond graanvrij voeren?

Mark Hilkens legt het uit: In principe is het vrij eenvoudig: van oorsprong is het paard een dier van de steppe. Het rantsoen bestond daarom uit vezelrijke ruwvoeders. Niet het malse sappige weidegras, maar uitgegroeid, lang en stengelig gras. Het spijsverteringskanaal van paarden is daarop aangepast. Maar dat een paard gewend is geraakt aan weinig energierijk voedsel, betekent niet dat het per se slecht is als het paard graan of andere vruchten krijgt."

Lees meer...

 

Horse Event 2016

Aanstaand weekend barst Horse Event 2016 weer los op de terreinen van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Natuurlijk is ook Marstall weer aanwezig met een stand. Je kunt ons vinden op standnummer 147, buiten op het plein voor de KNHS-hal.

stand Marstall

 

Finale Marstall 50 hindernissen competitie

Marstall hindernissen competitie

Op donderdag 24 maart aanstaande vindt in Manege de Kraan in Berkel-Enschot de finale plaats van de Marstall 50 hindernissen competitie. Kijk voor meer informatie op startlijsten.nl

Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Marstall 50 hindernissen competitie

 

Horses Product van het Jaar Award

Afgelopen donderdag was het dan zover.......de uitslag van de Horse Product van het Jaar Award 2015.
We hebben helaas net niet gewonnen maar zijn wel superblij met een mooie tweede prijs. Weer een bewijs dat Marstall zich definitief tussen de topmerken in Nederland heeft gevestigd. Iedereen bedankt voor de steun!

alt

 

Paard 2015

Terug van weggeweest is de beurs Paard 2015, als je van paarden houdt. Deze beurs vindt van 28 t/m 30 december plaats in Expo Houten. Op deze beurs komen alle facetten van de paardenwereld samen. Ook Marstall zal aanwezig zijn op dit bruisende evenement.

Paard2015Houten

 

Horses Product van het Jaar Verkiezing

De compleet vernieuwde Marstall Faser-Light uit de Graanvrij-lijn is genomineerd voor de Horses Product van het Jaar Verkiezing 2015.
horses product van het jaar verkiezing

Lees meer...

 

Marstall 50 Hindernissen Competitie

Marstall heeft haar naam verbonden aan een unieke springcompetitie: de Marstall 50 Hindernissen Competitie. Vijf donderdagavonden, 10 hindernissen per avond en een zinderende finale met te gekke prijzen. Ideaal voor een extra training voor je paard! Wie doet er mee? Inschrijven kan via startlijsten.nl

alt

 

Paard & Koets

Van 6 t/m 9 november 2015 vindt in het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo wederom het totaalevenement voor de mensport plaats: Paard & Koets. Natuurlijk is ook Marstall met een stand vertegenwoordigt.

alt

 

Uitslag Horse Event Quiz

In het weekend van 11-12-13 september vond Horse Event plaats op de terreinen van de KNHS in Ermelo. De organisatie kan terug kijken op een geslaagd evenement op deze nieuwe locatie. En ook Marstall kijkt tevreden terug. We hebben veel interessante gesprekken gehad en veel mensen kunnen voorzien van een passend voedingsadvies voor hun paard(en).
De quiz die we hadden uitgeschreven en waar vele mooie prijzen te winnen waren is vaak ingevuld. En de selfie-actie om een foto te maken op onze stand of met een van onze medewerkers heeft veel mooie plaatjes opgeleverd! Alle winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt via onze facebook-pagina.

Marstall stand Horse Event 2015

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download