marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken
Startseite > Marstall > Daarom Marstall > Het Marstall principe

Het marstall principe

Hydrothermischer ProzessHydrothermisch ontsluiten
marstall heeft het hydrothermisch ontsluiten van zetmeel als pionier van de moderne paardenvoeding meer dan 35 jaar geleden in Europa geïntroduceerd en gedurende de laatste tien jaar verder geperfectioneerd. Het resultaat hiervan zijn licht verteerbare graanvlokken. De voedingsstoffen kunnen in hoge mate op een efficiënte manier door paarden opgenomen worden. Hydrothermisch ontsloten granen zijn de basis van alle marstall muesli’s.

Smakelijk en vers
Wij hechten veel belang aan hoogwaardige, verse en locale grondstoffen voor onze voeders. Alleen dergelijke grondstoffen van Premium-kwaliteit worden in marstall Premium-Paardenvoeders verwerkt. En dat laten paarden zich smaken!

marstall – gecertificeerde zekerheid
Bij marstall wordt de kwaliteitsgedachte niet alleen toegepast. Maar we laten ons ook certificeren.
Al onze productiebedrijven hebben een kwaliteitsmanagementssysteem, waardoor de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten gewaarborgd is.
Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor u en uw paard!

marstall – voor ieder paard het juiste voer
Onze marstall-hoofdvoeders, zowel de Universal-, Sport- of Fokkerijvoeders bevatten de kracht, en soorten-rijkdom uit de natuur. In onze gecertificeerde productiebedrijven verwerken we uitsluitend hoogwaardige, op elkaar afgestemde ingrediënten tot gevarieerde, smakelijk voeders.
Met onze rasspecifieke Individual-voeders, de aanvullende PLUS-producten voor concrete  probleemoplossingen, rantsoenoptimalisatie en variatie, de Struktur-producten en de marstall SPEZIAL-producten, zijn we een van de compleetste aanbieders van paardenvoeders op de Europese markt.

Bij marstall weet u wat u voert
Wij vinden openheid, informatievoorziening en transparantie erg belangrijk, want dat is voor u een voorwaarde om het juiste rantsoen voor uw paard samen te kunnen stellen. Om u genoeg informatie en een goed overzicht te geven, vindt u op onze site de samenstelling van onze voeders, met alle ingrediënten en de gehaltes aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download