marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken
Startseite > Marstall > Daarom Marstall > Marstall geschiedenis

Marstall geschiedenis

marstall Logo

marstall – een succesverhaal
Meer dan 35 jaar geleden ontwikkelde de Zwitser Moritz Spring  de eerste echte paardenmuesli. Hij bracht deze op de markt onder de naam „MARSTALL“. Hij kon toen nog niet weten hoe groot het merk marstall zou worden. Maar ook hij had toen al een duidelijke visie op paardenvoer. Vanaf dat begin, met een fabriek waar nog geen 20 mensen werkten, heeft zich een organisatie ontwikkeld, die in heel Europa actief is, met drie fabrieken en zo’n 150 medewerkers.
Het voordeel van drie zelfstandige productielocaties is dat we de regionale verschillen kennen en dichter bij onze klanten zitten, waardoor we beter op de individuele wensen kunnen inspelen. Bovendien zijn de transportwegen korter, wat beter is voor het milieu en kunnen we steeds snel, verse producten bij de klant brengen.
 

marstall – traditie
Onze bedrijfsgroep wordt tegenwoordig vanuit Oberstaufen (in de Beierse Allgäu) aangevoerd. Ons hoofdkantoor, de „Weissachmühle“, kan terugblikken op een geschiedenis van meer van 250 jaar in de maalderij- en diervoedertraditie. Ook de andere producenten hebben meerdere generaties ervaring in de productie van diervoeders.

marstall – concentreert zich op de hoofdzaak, op uw paard!
Paardenvoedering gebaseerd op vetrouwen!
Elk paard moet op een natuurlijke, passende en individuele manier gevoerd worden, op een zodanige manier dat het dier ook op de lange termijn gezond en prestatiebereid blijft. Wij bij marstall ontwikkelen niet “zomaar” paardenvoer. Alle medewerkers in ons team hebben een ding gemeen: we dragen met hart en ziel de marstall-visie uit en richten ons uitsluitend op het paard en zijn behoeftes. Week in week uit, het hele haar door. Wij halen onze voldoening uit gezonde paarden die prestatiebereid zijn en tevreden klanten. En wij zijn overtuigt van de producten die we maken. Als dat niet zo was, dan zouden we ze anders maken!

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download